EjendomsWatch

Tetris melder udsolgt i Ørestad Syd — nu skydes ny etape i gang

Boligudvikleren har fået solgt alt det, man i 2015 påbegyndte i nyt grønt kvarter i Ørestad Syd. Nu gælder det et yderligere antal rækkehuse og lejligheder.

Foto: PR-illustration

Boligudvikleren Tetris skyder nu gang i salget af 18 rækkehuse og 25 lejligheder i Skovkvarteret i Ørestad Syd i København.

Det sker efter, at alle boliger i første etape af boligområdet — indeholdende 74 rækkehuse og 102 lejligheder — er solgt, oplyser Tetris.

Anden etape indeholder to tårne med lejligheder, hvor det første, Birketårnet med udsigt over Kalvebod Fælled, udbydes først og i størrelser fra 76 til 145 kvm med forventet indflytning til sommer 2019. Rækkehusene er tilsvarende på mellem 73 og 133 kvm.

"I sommeren 2020 er 140 rækkehuse og 167 lejligheder blevet hjem for nye københavnerbeboere. Og så har vi arbejdet i mere end seks år med at skabe Københavns nye, grønne bykvarter," skriver Tetris.

Men Tetris er udvikler af projektet, er mægleropgaven lagt i hænderne på Living Homes med de tidligere Nybolig-mæglere Peter Norvig og Hanne Nørrisgaard i spidsen.

Tetris venter nyt tocifret millionoverskud i år

Stensdal opruster med ny projektudviklingschef

 

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier