EjendomsWatch

Tetris melder udsolgt i Ørestad Syd — nu skydes ny etape i gang

Boligudvikleren har fået solgt alt det, man i 2015 påbegyndte i nyt grønt kvarter i Ørestad Syd. Nu gælder det et yderligere antal rækkehuse og lejligheder.

Foto: PR-illustration

Boligudvikleren Tetris skyder nu gang i salget af 18 rækkehuse og 25 lejligheder i Skovkvarteret i Ørestad Syd i København.

Det sker efter, at alle boliger i første etape af boligområdet — indeholdende 74 rækkehuse og 102 lejligheder — er solgt, oplyser Tetris.

Anden etape indeholder to tårne med lejligheder, hvor det første, Birketårnet med udsigt over Kalvebod Fælled, udbydes først og i størrelser fra 76 til 145 kvm med forventet indflytning til sommer 2019. Rækkehusene er tilsvarende på mellem 73 og 133 kvm.

"I sommeren 2020 er 140 rækkehuse og 167 lejligheder blevet hjem for nye københavnerbeboere. Og så har vi arbejdet i mere end seks år med at skabe Københavns nye, grønne bykvarter," skriver Tetris.

Men Tetris er udvikler af projektet, er mægleropgaven lagt i hænderne på Living Homes med de tidligere Nybolig-mæglere Peter Norvig og Hanne Nørrisgaard i spidsen.

Tetris venter nyt tocifret millionoverskud i år

Stensdal opruster med ny projektudviklingschef

 

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier