EjendomsWatch

Tetris melder udsolgt i Ørestad Syd — nu skydes ny etape i gang

Boligudvikleren har fået solgt alt det, man i 2015 påbegyndte i nyt grønt kvarter i Ørestad Syd. Nu gælder det et yderligere antal rækkehuse og lejligheder.

Foto: PR-illustration

Boligudvikleren Tetris skyder nu gang i salget af 18 rækkehuse og 25 lejligheder i Skovkvarteret i Ørestad Syd i København.

Det sker efter, at alle boliger i første etape af boligområdet — indeholdende 74 rækkehuse og 102 lejligheder — er solgt, oplyser Tetris.

Anden etape indeholder to tårne med lejligheder, hvor det første, Birketårnet med udsigt over Kalvebod Fælled, udbydes først og i størrelser fra 76 til 145 kvm med forventet indflytning til sommer 2019. Rækkehusene er tilsvarende på mellem 73 og 133 kvm.

"I sommeren 2020 er 140 rækkehuse og 167 lejligheder blevet hjem for nye københavnerbeboere. Og så har vi arbejdet i mere end seks år med at skabe Københavns nye, grønne bykvarter," skriver Tetris.

Men Tetris er udvikler af projektet, er mægleropgaven lagt i hænderne på Living Homes med de tidligere Nybolig-mæglere Peter Norvig og Hanne Nørrisgaard i spidsen.

Tetris venter nyt tocifret millionoverskud i år

Stensdal opruster med ny projektudviklingschef

 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier