EjendomsWatch

Nyt hold skal gøre entreprenørfirma bedst inden for sit felt

Et nyt bestyrelsesmedlem skal bidrage til fremtidig vækst hos entreprenørfirmaet LM Byg som spår store muligheder inden for sit specialområde med råhusbyggeri.

Carsten Mindegaard, ejer af LM Byg. | Foto: PR

Indtil for nylig var der behov for mere brancheerfaring i bestyrelsen hos den sjællandske entreprenørvirksomhed LM Byg. Det er der nu blevet ændret på, efter at Christian Herskind, som blandt andet har været koncerndirektør i NCC Construction Danmark, er hentet ind som nyt bestyrelsesmedlem.

Dermed består selskabets bestyrelse i dag af bestyrelsesformand Lars-Christian Brask, der har en finansiel baggrund, Flemming Kragh Hansen, som er advokat, og altså Christian Herskind samt ejeren Carsten Mindegaard. Derudover er Michael Winther Rasmussen, der er partner i Grant Thornton, altid med som ekstern rådgiver til bestyrelsesmøderne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier