EjendomsWatch

Skrumpet ingeniørvirksomhed vil vokse i udlandet

Vækst på mindst 5 pct. om året er målet for EKJ Rådgivende Ingeniører, som dog svandt i størrelse i 2015. Til gengæld er indtjeningen atter på vej op, viser nyt årsregnskab.

I 2015 faldt EKJ's omsætning. Faldet hænger ifølge topchefen Jørgen Nielsen sammen med, at aktiviteterne på Cityringen på metroen, som EKJ er rådgiver på, er droslet ned i 2014 og starten 2015 i takt med, at projektet nærmer sig en form for afslutning. | Foto: Liv Høybye/Polfoto

Efter et 2015, hvor toplinjen dykkede, vil EKJ Rådgivende Ingeniører gå efter at vokse. Væksten skal ske i Danmark og nabolandene Norge og Sverige.

"Vi vil gerne vokse for at sikre, at vi også er der om 10 og 15 år. Vi kan se, at der sker en konsolidering i branchen konstant, og den vil vi gerne være en aktiv del af. Ellers bliver vi bare dem, der bliver spist af nogle af de store på et tidspunkt," siger adm. direktør i EKJ, Jørgen Nielsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier