EjendomsWatch

Skrumpet ingeniørvirksomhed vil vokse i udlandet

Vækst på mindst 5 pct. om året er målet for EKJ Rådgivende Ingeniører, som dog svandt i størrelse i 2015. Til gengæld er indtjeningen atter på vej op, viser nyt årsregnskab.

I 2015 faldt EKJ's omsætning. Faldet hænger ifølge topchefen Jørgen Nielsen sammen med, at aktiviteterne på Cityringen på metroen, som EKJ er rådgiver på, er droslet ned i 2014 og starten 2015 i takt med, at projektet nærmer sig en form for afslutning. | Foto: Liv Høybye/Polfoto

Efter et 2015, hvor toplinjen dykkede, vil EKJ Rådgivende Ingeniører gå efter at vokse. Væksten skal ske i Danmark og nabolandene Norge og Sverige.

"Vi vil gerne vokse for at sikre, at vi også er der om 10 og 15 år. Vi kan se, at der sker en konsolidering i branchen konstant, og den vil vi gerne være en aktiv del af. Ellers bliver vi bare dem, der bliver spist af nogle af de store på et tidspunkt," siger adm. direktør i EKJ, Jørgen Nielsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier