EjendomsWatch

Sygehus vinder Bygherreprisen 2016

Carlsberg Byen og universitet blev slået i forbindelse med kåringen.

Nyt Psykiatrisygehus Slagelse. | Foto: Karlsson Arkitekter

Region Sjælland vinder Bygherreprisen 2016 for Nyt Psykiatrisygehus Slagelse. Det skriver bygherreforeningen i en pressemeddelelse.

Carlsberg Byen og Danmarks Tekniske Universitet var de øvrige nominerede til prisen.

"Region Sjælland har med Nyt Psykiatrisygehus Slagelse vist en stærk bygherrepræstation, der virkeliggør den regionale behandlingsstrategi – recovery – ved at omsætte den til et godt byggeri, som indeholder fine detaljer og tænksomme nedslag, og hvor livskvalitet kombineres med behandling og sikring. Opgaven var bundet, ambitionen var høj, og resultatet er et international referencebyggeri," udtaler Palle Adamsen, direktør i Lejerbo og medlem af bedømmelseskomitéen, i pressemeddelelsen.

Nyt Psykiatrisygehus Slagelse er 44.000 m² og har kostet 1,2 mia. kr at bygge. Karlsson Arkitekter og Vilhelm Lauritzen Arkitekter har stået for tegningerne, mens Jakon har været hovedentreprenør på byggeriet.

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier