EjendomsWatch

Novo Nordisk udvider Kalundborg-fabrik for 800 mio. kr.

Den danske insulinproducent Novo Nordisk investerer nu 800 mio. kr. i sin fabrik i Kalundborg, som står for halvdelen af verdens insulinproduktion.

Produktionsfaciliteterne i Kalundborg danner ramme om halvdelen af verdens insulinproduktion. | Foto: PR / Novo Nordisk

Novo Nordisk investerer 800 mio. kr. i at opgradere og udvide sine produktionsfaciliteter i Kalundborg, hvor virksomheden står bag halvdelen af verdens insulinproduktion.

Fabrikken producerer flere forskellige diabetesmidler og vil blive ombygget og udvidet for at øge produktionen og samtidig gøre den klar til produktionen af den næste generation af diabetesbehandlinger.

Selskabet forventer, at ombygningen er klaret i løbet af 2022. Novo Nordisk oplyser ikke, om investeringerne kommer til at medføre ansættelse af flere medarbejdere. Der arbejder i øjeblikket flere end 3000 ansatte på Kalundborg-fabrikken.

"Investeringen i produktionsfaciliteterne understreger vores ambition om fortsat at styrke vores tilstedeværelse i Danmark og i Kalundborg, hvor vi har været de seneste 50 år. Siden årtusindskiftet har vi i forvejen investeret 16 mia. kr. i faciliteterne, som er en hjørnesten i vores globale produktion," siger Michael Hallgren, der er direktør for Novos fabrik i Kalundborg, i en pressemeddelelse.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie MedWatch.)

29.000 kvm Kalundborg-ejendom til 35 mio. kr. får ny lokal ejerkreds

Novo Nordisk skyder 650 mio kr i Kalundborg-fabrik

Ny motorvej får Novo Nordisk til at forudse store investeringer i Kalundborg 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier