EjendomsWatch

Byråd godkender udvidelse af aarhusiansk storcenter

Salling Groups udvidelsesplaner for Storcenter Nord, der omfatter en fordobling af centrets størrelse og 250 boliger, havde ellers mødt modstand fra beboerne i området.

Storcenter Nord i Aarhus er ejet af Salling Group. | Foto: Joachim Ladefoged / Jyllands-Posten / Ritzau Scanpix

Politikerne i Aarhus byråd har godkendt en udvidelse af shoppingcentret Storcenter Nord i det nordlige Aarhus, der blandt andet omfatter en biograf, flere butikker og 250 boliger, skriver Jyllands-Posten.

EjendomsWatch har tidligere skrevet om den 26.500 kvm store udvidelse, som ejeren af centret Salling Group står bag.

I slutningen af januar 2020 rendte projektet ind i problemer, da flere naboer havde klaget over størrelsen og de potentielle trafikale udfordringer.

"Det er en stor lokalplan, og hvis man hører naboerne i området om det, har det stor betydning for dem, ikke mindst den trafikale del," sagde Ango Winther (S) og opfordrede herefter til, at sagen blev sendt tilbage i Teknisk Udvalg, sådan at borgerne i området kan give deres mening til kende over for politikerne.

Nu har udvidelsen dog alligevel fået grønt lys, og kun Enhedslisten stemte imod. I alt kom der tre høringssvar, skriver Jyllands-Posten.

Naboer spænder ben for udvidelse af aarhusiansk storcenter

Salling Group sætter sin første blandede ejendom på markedet

Politikere siger ja til 250 boliger på toppen af aarhusiansk storcenter

Storcenter vil udvide med butikker, biograf og boliger 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Lokal udviklers køb af Svendborg-ejendom optræder på dagens liste. Oversigten over de i alt to handler bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier