EjendomsWatch

Hobro-borgere føler sig taget ved næsen med nybyggeri

"Vi undrer os over den voldsomhed, byggeriet har fået," siger en af naboerne til byggeriet til Nordjyske. Han og de andre naboer mener, at man fra politisk side ser stort på indvendingerne i debatten om lokalplanen.

Visualisering af projektet fra lokalplanforslaget, som Mariagerfjord Kommune har sendt i offentlig høring. Foto: PR / Mariagerfjord Kommune

Lokalplanen for byggeriet Ny Blaakilde i Hobro vil medføre en stor trafikbelastning af Hobro Havn og virke ødelæggende for området, siger naboer til projektområdet til Nordjyske.

De mener desuden, at lokalplanen, der netop nu er i offentlig høring i Mariagerfjord Kommune, går stik imod den oprindelige vision for byggeriet om et "byggeri i menneskelig skala".

"Vi undrer os over den voldsomhed, byggeriet har fået. Projektet var i debatfasen på 181 boliger, og nu er det på 273 boliger med bygninger, der er 17 og 26 meter høje. Fra politisk side har man ikke lyttet til indvendingerne i debatfasen," siger John Mikkelsen, der bor på Blåkildevej tæt på projektetområdet, til Nordjyske.

De ekstra boliger i projektet bliver tilføjet ved at sætte flere etager på byggeriet.

Himmerland Boligforening kigger uden for Aalborg efter ny vækst

Realdania giver 11 kommuner penge til byudvikling

Spillebrødre udvider trecifret millionsatsning i boligejendomme

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier