EjendomsWatch

Herning-entreprenør skal udvide Jysk-hovedsæde

Udvidelsen giver plads til yderligere 450 medarbejdere, mens et nyt auditorium skal give mulighed for at afholde større arrangementer.

Udvidelsen af Jysks hovedkontor i Brabrand er allerede i gang. Til højre ses HR-chef i Jysk Jan Verhoek. | Foto: Ole Lind / Jyllands-Posten / Ritzau Scanpix

Entreprenørselskabet JFP bliver totalentreprenør på en udvidelse af Jysks hovedkontor i Brabrand ved Aarhus på 10.000 kvm.

Det oplyser JFP, der udfører total- og hovedentrepriser til erhverv og industri, sundheds-, bolig- og uddannelsesområdet, i en pressemeddelelse.

Udvidelsen på 10.000 kvm omfatter to kontorfløje med plads til 450 medarbejdere samt et auditorium til 400 mennesker, hvor Jysk kan holde større arrangementer.

"Vi ser meget frem til at kunne tage byggeriet i brug og har stor tiltro til JFP som totalentreprenør," udtaler Rune Jungberg Pedersen, kommunikations- og CSR-chef i Jysk, i meddelelsen og fortsætter:

"Det er en stor investering, og den skal sikre gode medarbejderforhold i mange år frem og et ansvarligt aftryk på samfundet."

Udvidelsen bliver DGNB-certificeret, står der i pressemeddelelsen, der dog ikke uddyber, hvilken kategori, byggeriet skal i. JFP har Cowi med på projektet som rådgivende ingeniør, mens datterselskabet Arkitema Architects er underrådgiver.

Jysk-familiens sengekæde vil åbne flere danske butikker

Lars Larsens søn: Familien investerer fortsat stort i Jysk

Murstensmillionærer fylder godt på rigmandsliste

Lars Larsen efterlader sig en milliardformue i fast ejendom 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier