EjendomsWatch

Byrådsflertal pønser på at stoppe NPV-projekt i Vejle

Storstilet detailhandels- og boligprojekt i Vejle møder ny modstand. Et flertal i byrådet har besluttet at undersøge muligheden for at købe grunden, hvor projektet er planlagt. Tiden er løbet fra den type center-projekter, siger lokal S-gruppeformand til EjendomsWatch.

Planerne om nye boliger og butikker i centrum af Vejle ligger stadig klar. | Foto: NPV

Projektudvikler Jens Schaumann og hans firma NPV's projekt på Posthusgrunden i det centrale Vejle har stået på i tre år, og det er endnu ikke kommet fra papir til beton.

Senest var der udfordringer med lokalplanen, men efter at Planklagenævnet omgjorde egen beslutning, skulle det 60.000 kvm store projekt med tilhørende lokalplan genoptages.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier