EjendomsWatch

Nu kan der igen bygges højt ved havnen

Bricks-direktør jubler over en revision af lugtloven, som betyder, at selskabet nu kan komme videre med et 24-etagers højhus på Frederiks Plads i Aarhus.

Byggeriet på Frederiks Plads ses i midten af billedet med de to høje NCC-kontorhuse til højre og Bricks' bolighøjhus, som nu kan sættes i gang, til venstre for og lige foran Comwell-tårnet. Visualisering: Bricks | Foto: PR/Bricks

Mandag middag var der intet papir på aftalen, men i løbet af eftermiddagen dukkede et lovforslag op på den såkaldte Høringsportal, så den er god nok – regeringen og forligspartierne bag den udskældte lugtlov er enige om en revision af loven, så der igen kan bygges boliger i højden med altaner og vinduer, der kan åbnes, i nærheden af havnen i Aarhus.

Det glæder bl.a. Martin Busk, direktør for ejendomsselskabet Bricks:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Tvister sender jysk entreprenør til tælling

To tvister med bl.a. Maycon sætter sig i regnskabet for Kolding-baserede Stender Entreprise. I tilfælde af, at udfaldet af dem ikke bliver til Stenders favør, er kassen tom, fremgår det af regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier