EjendomsWatch

Projektudbyder bygger studieboliger i Ballerup

Projektudbyderen har overtaget et projekt med 36 ungdomsboliger, der skal opføres som modulbyggeri.

Studieboligerne skal være klar til indflytning i august 2019. | Foto: PR.

Projektudbyderen Crescendo har overtaget et projekt med 36 ungdomsboliger i Sømoseparken i Ballerup. Boligerne skal være klar til indflytning i august 2019.

Det skriver Crescendo i en pressemeddelelse.

Ballerup huser blandt andet DTU Campus Ballerup med 2500 studiepladser. Kommunen forventer, at der skal opføres 1500 boliger frem til 2024 og yderligere 650 boliger frem til 2030 for at møde efterspørgslen.

"Ballerup Kommune har i dag Danmarks største koncentration af højteknologiske arbejdspladser uden for København. Virksomhederne er i hård konkurrence og efterspørger veluddannet arbejdskraft. Mange studerende søger derfor naturligt her til Ballerup, hvor mange af de mest innovative virksomheder i Danmark er placeret," udtaler Allan Kristensen (K), medlem af Ballerup Kommunes erhvervs- og beskæftigelsesudvalg, i meddelelsen.

Lejlighederne kommer til at bestå af 28 etværelses og 8 toværelses boliger, der alle bliver opført som modulbyggeri blandt andet for at øge hastigheden i byggeprocessen.

Jytas A/S er totalentreprenør på projektet.

"Boligerne bliver præfabrikeret på deres (Jytas', red.) fabrik i Galten og ankommer 90 procent færdige på blokvogne til byggepladsen i Ballerup, hvor de færdiggøres. Dermed kan vi bygge hurtigt og effektivt med meget begrænsede transport- pg støjgener for naboer," udtaler Christian Stenbjerre, regionschef og partner i Crescendo, i meddelelsen.

Samtlige boliger får enten fransk altan eller terrasse samt adgang til cykelparkering og depotrum på terræn.

Crescendo, der udbyder investeringsprojekter, blev grundlagt i 2002 og har hovedsæde i Aarhus samt en afdeling i København.

Selskabet har formidlet mere end 40 investeringsprojekter inden for ejendomme, solenergi og vindmøller med en samlet projektsum på 3,5 mia. kr.

Ugennemsigtige ejendomsprojekter ender på regeringens bord

Efter kritik: Projektudbydere vil arbejde for fælles regler

Projektudbyder fejrer 20 års jubilæum og sigter mod en balance på 4 mia. kr.

Ejendomsudbyder sælger sig selv til en værdi af 600 mio. kr. til egne investorer 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier