EjendomsWatch

Falck-Gården i Aarhus skal ombygges til boliger

A. Enggaard har købt Falck-Gården i Aarhus, og området skal udvikles til boliger og erhverv. Falck flytter til nye lokaler i 2020.

Falck-bygningen i Aarhus skal nu omdannes til boliger. | Foto: Jens Dresling

Falck-Gården på Trindsøvej i Aarhus er solgt til entreprenør- og ejendomsudviklerselskabet A. Enggaard, og planen er, at der skal bygges boliger og erhverv i området.

Det oplyser Jens Skinnebach, afdelingschef ved A. Enggaard:

"Tankerne er, at vi vil udvikle området til både erhverv og boliger, og det er jo en del af kommunens realiseringsplaner om et brokvarter fra Ceresbyen og ud mod Åbyhøj. Der skal dog først laves en lokalplan for området, og i den periode bliver Falck boende," siger han.

Han vurderer, at der vil kunne bygges 20.000-25.000 kvm i området og glæder sig over placeringen.

"Vi synes, det har en super beliggenhed, og vi glæder os enormt til det og falder i god tråd med de øvrige dele af brokvarteret, hvor vi også skal i gang med at bygge 60.000 kvm til 750 boliger på området ind mod Godsbanen, som er en del af samme plan," siger Jens Skinnebach.

Hos Falck oplyser presseafdelingen følgende:

"Det er korrekt, at vi har solgt Falck-Gården som led i fornyelsen af Falck og for at samle vores aktiviteter på færre lokationer. Vi bliver dog på ejendommen frem mod udgangen af 2019 som lejere i de nuværende lokaler. Derefter vil vi se på, hvor det giver bedst mening at være lokaliseret. Den del af vores ambulanceforretning, som i dag holder til på Falck-Gården, vil dog blive på ejendommen indtil ultimo 2021."

Falck-hovedkvarter solgt til hotelgruppe

Centralisering får Falck til at sælge ud af ejendomme

Falck forlader sit hovedsæde gennem 56 år 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier