EjendomsWatch

AP Pension investerer i 53 nye boliger i Randers

Pensionsselskabet vil investere et tocifret millionbeløb i at indrette 53 boliger i Thorsgade Kaserne.

AP Pensions ejendomsdirektør, Peter Olsson. | Foto: Ritzau Scanpix/Kenneth Lysbjerg Koustrup

Randers' gamle kaserne skal omdannes til 53 boliger, efter den tidligere lejer Randers Kommune er flyttet ud, skriver Randers Amtsavis. Det er AP Pension, der ejer kasernen, og pensionsselskabet vil nu investere et tocifret millionbeløb i ejendommen, så der kan indrettes boliger. 

AP Pensions ejendomsdirektør Peter Olsson kender endnu ikke beløbet, AP Pension vil investere, men slår over for Randers Amtsavis fast, at der er et tocifret millionbeløb.

"Vi ser frem til det. Det bliver et spændende projekt. Nu vil vi gøre det grundlæggende arbejde ordentligt og finde ud af, hvilken slags boliger der er efterspørgsel på," siger Peter Olsson til avisen.

Det er endnu ikke besluttet, om der er tale om udlejning eller salg.

Kuldsejlet byprojekt skal i udbud — AP Pension melder klar igen 

AP Pension rykker Skandia væk fra Ørestad — overvejer nyt fælles domicil

AP Pension vil bygge friplejehjem i jagten på afkast 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier