EjendomsWatch

MT Højgaard og NCC i spil til hospitalbyggeri for over 2 mia. kr.

Region Hovedstaden har udvalgt fire entreprenører, der skal dyste om at bygge Nordsjællands nye hospital, som skal være Danmarks mest digitale byggeri. Digitaliseringsparathed er fortsat et vigtigt parameter, når der skal vælges en vinder, siger projektdirektøren.

Fire entreprenører skal konkurrere om at bygge Nordsjællands nye hospital. | Foto: Visualisering: Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Herzog & De Meuron Architekten.

Region Hovedstaden har udvalgt de fire entreprenørvirksomheder, der skal dyste om at blive valgt til at opføre Nyt Hospital Nordsjælland i Hillerød. Det skriver regionen i en pressemeddelelse sendt til EjendomsWatch.

Opgaven blev sendt i udbud i september, hvor fem entreprenørvirksomheder søgte om prækvalificering. Fire af dem, MT Højgaard, NCC, italienske CMB-Itenera og østrigsk-italienske RDE-SVSG, konkurrerer stadigvæk om opgaven, fremgår det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier