EjendomsWatch

Meny vil både tilbyde letmælk og lejeboliger

Brugsforening på Sydsjælland står bag 36 boliger i bofællesskab samt et sundhedshus. Projektet er netop godkendt af den lokale kommune.

Foto: Presse/Dagrofa

Fensmark Brugsforening, der har eksisteret siden 1875, har fået grønt lys af Næstved Kommune til at igangsætte et boligprojekt, der omfatter et bofællesskab på 4420 kvm fordelt på tre punkthuse i tre etager samt et sundhedshus på 2450 kvm.

Brugsforeningen, der ved nytår forlod Coop som grossist til fordel for en ny fremtid som en del af Dagrofas Meny-kæde, vil opføre 36 boliger på mellem 107 og 137 kvm på grunden, der tidligere husede plejehjemmet Holmegaardhus og som har Meny-butikken som nabo.

"Lokalplanen skal sikre, at boligerne etableres som helårsboliger, og at der anlægges grønne rekreative områder i forbindelse med alle boliger. Desuden skal lokalplanen sikre, at sundhedshuset placeres i relation till hele centerområdet i Fensmark og bidrager till aktiviteterne og dynamikken omkring Fensmark bymidte. Sundhedshuset skal etableres med gode adgangsforhold fra de offentlige veje og de eksisterende stier i området," hedder det i lokalplanen, som Næstved Kommune har godkendt.

Økonomien i projektet, der henvender sig til seniorer, fremgår ikke.

Kommuner tidobler sænkning af skat på mursten

Elevator-millionær sælger ud: "Jeg runder 75 næste gang"

Næstved får 113 nye almene boliger – 189-årig kro må lade livet 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier