EjendomsWatch

Digitalisering og nye samarbejdsformer ændrer krav til erhvervslejemål

Kvadratmetermæssig fleksibilitet og kortere bindingsperioder er sammen med mulighed for at skabe spændende medarbejderfaciliteter blandt de nye krav til udlejere af erhvervslejemål.

Bjarne Jensen, partner og bestyrelsesformand i Cushman & Wakefield Red, der er en af landets største formidlere af erhvervslejemål. | Foto: PR.

"Det vil ikke være sådan, at de store, nybyggede domicilers tid er helt slut, for fremadrettet vil der fortsat være store virksomheder, som på et tidspunkt får brug for et nyt domicil. Men nye måder at arbejde på vil helt klart få stor indflydelse på karakteren af fremtidens erhvervslejemål, bl.a. ud fra den betragtning, at virksomhederne er nødt til at kunne agere rimelig hurtigt, hvad angår antallet af medarbejdere. Det vil stille helt nye krav til mulighed for at kunne skalere op eller ned på mængden af lejede kvadratmeter."

Det siger Bjarne Jensen, partner og bestyrelsesformand i Cushman & Wakefield Red, der er en af landets største formidlere af erhvervslejemål. Han siger videre, at dette faktum naturligvis både vil få markant indflydelse på, hvorledes fremtidigt erhvervsbyggeri skal opføres og indrettes, og på hvorledes det skal finansieres.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier