EjendomsWatch

25 luksuslejligheder i Maribo skal få fat i nyt køberpublikum på Lolland

De første boliger med søbeliggenhed forventes klar i løbet af få år trods protester fra lokal forening.

Klostersøen i Maribo, hvor luksuslejligheder måske skyder op tæt ved. Billedet er fra dronning Margrethes besøg på Lolland i 2016. Her sejler hun på Klostersøen og bliver ledsaget af de to OL-kajakroere René Holten Poulsen (tv.) og Emma Åstrand Jørgensen (th.) | Foto: Ritzau Scanpix/Mathias Løvgreen Bojesen.

I Maribo på Lolland vil Anders Skov, ejer af byens gamle købmandsgård, Grandfeldts Gård, rive gården ned og erstatte den af op mod 25 nye luksuslejligheder, der skal forsøge at nå en målgruppe, der ellers flytter ud af kommunen, skriver Lolland-Falsters Folketidende.

"Vi havde første møde med forvaltningen 19. april, og lokalplanen er allerede sendt i høring. Både politikere og embedsfolk har været meget samarbejdsvillige," siger ejeren til avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier