EjendomsWatch

Bestseller vil opføre nye boliger – kommune siger nej

Miljø- og planudvalg i Skanderborg har blokeret for boliger nær en sø. Bestseller ønsker derfor en ny lokalplan, så tøjfirmaet kan udstykke parcelhusgrunde.

Bestsellers kontorbyggeri i Skanderborg på Stilling Kirkevej. | Foto: Google Maps

Den familieejede modetøjskoncenen Bestseller vil udvide sine eksisterende erhvervsbygninger med ca. 4100 kvm og udstykke fem parcelhusgrunde på mellem 1000-1200 kvm ved en sø i Skanderborg Kommune, skriver lokalavisen Uge-Bladet Skanderborg.

Problemet er dog, at Bestseller ønsker at udstykke grundene i mindst 30 meters afstand til søen, men søbeskyttelseslinjen fastslår, at der ikke må bygges tættere på end 50 meter. Byggeprojektet vil ydermere fjerne den offentlige adgang til søen. Derfor ønsker Bestseller, at der laves en ny lokalplan for området på Stilling Kirkevej 4-10, skriver lokalavisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier