EjendomsWatch

Boligforening vil bygge 66 ungdomsboliger i Vejle

Byggeriet skal ligge i Danmarksgade og Havnegade bag byens banegård og rage henholdvis fem og seks etager op, hvis boligforeningens lokalplansforslag godkendes.

De to byggeriers planlagte placering bag banegården i Vejle | Foto: Illustration: Arkitektfirmaet Friis & Moltke

Der bliver behov for at satse på højden, hvis boligforeningen AAB's plan om at bygge nye ungdomsboliger skal realiseres, skriver Vejle Amts Folkeblad. Og det er da også selskabets plan - AAB venter lige nu på, at forslag om at bygge det foreløbigt højeste hus i Havnegade i Vejle godkendes, lyder det.

De to byggerier kommer til at ligge på grunde af størrelsen 420 kvm og 463 kvm. Hvis ambitionen om 66 ungdomsboliger derfor skal indfries, skal AAB's forslag til en ny lokalplan med en højere bebyggelsesprocent vedtagets.

Man regner med, at det bliver gjort i løbet af et par måneder, skriver Vejle Amts Folkeblad, der også oplyser, at et enigt byråd i onsdags sendte forslaget til offentlig høring i fire uger.

AAB regner med at kunne lade de første lejere flytte ind i 2020, såfremt politikerne endeligt vedtager forslaget, og alt går efter planen.

Arkitekturen er central i udviklingen af Vejle 

Nye studieboliger i Vejle bliver uden offentlige kroner 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier