EjendomsWatch

Projektudvikler bejler til kommune: Vil bygge 54 boliger ved cirkusplads

Udvikleren Jan R. Christoffersen og arkitektfirmaet Werk har sendt et forslag til Glostrup Kommune om at få lov at lave etageboliger med p-kælder.

Grund i Glostrup Kommune, hvor udvikleren Jan R. Christoffersen og arkitektfirmaet Werk har ansøgt om at opføre 54 lejligheder. Foto: Glostrup Kommune

Udvikleren Jan R. Christoffersen og arkitektfirmaet Werk har sendt et forslag om et boligprojekt til Glostrup Kommune. Partnerne vil gerne have lov at bygge 54 boliger med p-kælder på en grund ved siden af den gamle cirkusplads i kommunen.

"Glostrup Kommune har modtaget et projektforslag til et markant etageboligprojekt på hjørnet af Sydvestvej 18 - Kildevældets Allé 8-12. Projektet vil omfatte de tre villaejendomme Sydvestvej 18, Kildevældets Allé 12 og Kildevældets Allé 10 samt den kommunale daginstitution Syrenen, Kildevældets Allé 8," lyder det i forslaget til boligprojektet, som kaldes for Vestkilden.

Parterne har også fremsendt forkøbsaftaler på de tre villaejendomme, som udgør området, de gerne vil bygge på.

Fordi der ansøges om at opføre boliger med tre til syv etager skal planen ikke bare godkendes af politikerne, men kommuneplanen skal også ændres. Det skyldes, at planen på nuværende tidspunkt kun tillader, at der bygges boliger i en højde af to etager, svarende til ni meter, lyder det i kommunens materiale.

Forsiden lige nu

Dades overtager 120.000 kvm erhvervsejendomme fra Coop

Ejendomsselskabet overtager Aarhus-ejendomme med en værdi på over 1 mia. kr., hvor også internationale investorer har været på banen. Coop tjener penge på transaktionen, siger direktør til EjendomsWatch. Handlen er en af de største nogensinde i Aarhus, siger rådgiver. (Opdateret)

Thylander Gruppen løfter afkastet til sine investorer

Det var sidste år en indbringende forretning at investere med Thylander Gruppen, hvor frasalg var med til at tage solide gevinster hjem. Timing og tålmodighed er afgørende, hvis man vil tjene penge på ejendomme, lyder det til EjendomsWatch fra grundlægger Lars Thylander, der har 35 års erfaring i branchen.

Advokat sår tvivl om visdommen i billigere boliger

Billige boliger efterspørges ikke i særlig høj grad i den brede befolkning, da prisen kun er én blandt mange parametre for boligsøgende, påpeger advokat hos Bech-Bruun. Han mener, at politikerne kunne se på udbuddet, hvis man ønsker priserne ned.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier