Projektudvikler bejler til kommune: Vil bygge 54 boliger ved cirkusplads

Udvikleren Jan R. Christoffersen og arkitektfirmaet Werk har sendt et forslag til Glostrup Kommune om at få lov at lave etageboliger med p-kælder.
Grund i Glostrup Kommune, hvor udvikleren Jan R. Christoffersen og arkitektfirmaet Werk har ansøgt om at opføre 54 lejligheder. | Foto: Glostrup Kommune
Grund i Glostrup Kommune, hvor udvikleren Jan R. Christoffersen og arkitektfirmaet Werk har ansøgt om at opføre 54 lejligheder. | Foto: Glostrup Kommune

Udvikleren Jan R. Christoffersen og arkitektfirmaet Werk har sendt et forslag om et boligprojekt til Glostrup Kommune. Partnerne vil gerne have lov at bygge 54 boliger med p-kælder på en grund ved siden af den gamle cirkusplads i kommunen.

"Glostrup Kommune har modtaget et projektforslag til et markant etageboligprojekt på hjørnet af Sydvestvej 18 - Kildevældets Allé 8-12. Projektet vil omfatte de tre villaejendomme Sydvestvej 18, Kildevældets Allé 12 og Kildevældets Allé 10 samt den kommunale daginstitution Syrenen, Kildevældets Allé 8," lyder det i forslaget til boligprojektet, som kaldes for Vestkilden.

Parterne har også fremsendt forkøbsaftaler på de tre villaejendomme, som udgør området, de gerne vil bygge på.

Fordi der ansøges om at opføre boliger med tre til syv etager skal planen ikke bare godkendes af politikerne, men kommuneplanen skal også ændres. Det skyldes, at planen på nuværende tidspunkt kun tillader, at der bygges boliger i en højde af to etager, svarende til ni meter, lyder det i kommunens materiale.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også