EjendomsWatch

Projektudvikler bejler til kommune: Vil bygge 54 boliger ved cirkusplads

Udvikleren Jan R. Christoffersen og arkitektfirmaet Werk har sendt et forslag til Glostrup Kommune om at få lov at lave etageboliger med p-kælder.

Grund i Glostrup Kommune, hvor udvikleren Jan R. Christoffersen og arkitektfirmaet Werk har ansøgt om at opføre 54 lejligheder. | Foto: Glostrup Kommune

Udvikleren Jan R. Christoffersen og arkitektfirmaet Werk har sendt et forslag om et boligprojekt til Glostrup Kommune. Partnerne vil gerne have lov at bygge 54 boliger med p-kælder på en grund ved siden af den gamle cirkusplads i kommunen.

"Glostrup Kommune har modtaget et projektforslag til et markant etageboligprojekt på hjørnet af Sydvestvej 18 - Kildevældets Allé 8-12. Projektet vil omfatte de tre villaejendomme Sydvestvej 18, Kildevældets Allé 12 og Kildevældets Allé 10 samt den kommunale daginstitution Syrenen, Kildevældets Allé 8," lyder det i forslaget til boligprojektet, som kaldes for Vestkilden.

Parterne har også fremsendt forkøbsaftaler på de tre villaejendomme, som udgør området, de gerne vil bygge på.

Fordi der ansøges om at opføre boliger med tre til syv etager skal planen ikke bare godkendes af politikerne, men kommuneplanen skal også ændres. Det skyldes, at planen på nuværende tidspunkt kun tillader, at der bygges boliger i en højde af to etager, svarende til ni meter, lyder det i kommunens materiale.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier