EjendomsWatch

NCC-direktør: "2017 var en kæmpe skuffelse"

Entreprenørkoncernen NCC skal genoprette sin indtjening med ny topchef. Vikar på posten glæder sig dog over størrelsen af ordrebeholdningen.

Foto: Ritzau Scanpix/Per Folkver

Den svenske entreprenørkoncern NCC, der også har aktivitet i Danmark, må som følge af tidligere varslede nedskrivninger indkassere et årsresultat, som ledelsen ikke er tilfreds med, viser selskabets årsregnskab torsdag.

Mens omsætningen går tre pct. frem til 54,6 mia. svenske kr. (ca. 41 mia. kr.), dykker driftsresultatet med 14 pct. til godt 1,2 mia. svenske kr. En udvikling, der er endnu mere tydelig i årets fjerde kvartal, hvor driftsresultatet dykker fra 661 mio. svenske kr. til blot 2 mio. svenske kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier