EjendomsWatch

Alternative løsninger bryder ond boligcirkel

Boligmanglen i Danmarks store byer kan ikke kun løses med traditionelle tiltag. Derfor popper nye, kreative løsninger op.

De såkaldte Urban Home Boxes skal bygge bro mellem det industrielle Docken og det nye boligområde i Nordhavn, fortæller Kristina Jordt Adsersen, arkitekt hos Mutopia. | Foto: PR-visualisering: Mutopia.

Der mangler 22.000 studieboliger landet over, viser tal fra Dansk Byggeri. Og manglen på studieboliger er ikke et nyt problem. Det ses år efter år og topper typisk, når landets uddannelsesinstitutioner har semesterstart.

Men selv om problemet ikke er nyt, er der langtfra fundet permanente løsninger på problemet med de traditionelle tiltag, hvor udviklere eksempelvis bygger kollegier og billige lejligheder i samarbejde med det offentlige.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier