EjendomsWatch

På Grønttorvet er der plads til en dårlig businesscase

FB Gruppen har valgt at tage almene boliger med ind i milliardprojekt, selvom udfordringerne er nemmere at få øje på end de umiddelbare økonomiske gevinster. Også en almen aktør og PKA fortæller til EjendomsWatch om det bittersøde ved at opnå blandet byggeri og foreslår, hvordan man kan gøre det nemmere fremover.

Hans-Bo Hyldig, adm. direktør og majoritetsejer i FB Gruppen. | Foto: PR

VALBY — "Isoleret set er almene boliger p.t. en dårlig businesscase for en privat udvikler. Vi har valgt almene boliger til, fordi vi kan nå en bredere befolkningsgruppe. Det giver en bedre byfornemmelse og bryder med monotonien i byggeriet, og det tror jeg på som udvikler."

Hans-Bo Hyldig, adm. direktør og majoritetsejer i FB Gruppen, peger hen over skulderen ud på den modsatte side af kontorejendommen på Grønttorvet, hvor projektudvikleren er i gang med at opføre et bykvarter med 2200 boliger. Fingeren peger på stedet, hvor 57 familielejligheder, seks ungdomsboliger og fem rækkehuse vil skyde op. Boligerne bliver bygget for den almene boligforening AAB.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier