EjendomsWatch

To nye ansigter bag disken hos Keystone

Ejendomsforvalteren har hentet nye kræfter hos projektudvikleren Tetris og mægleren La Cour & Lykke.

Foto: PR

Keystone Investment Management har pr. 1. august ansat Mette Winther-John som asset manager, mens Mike Bryde er ansat som teknisk manager pr. 1. juni, oplyser selskabet.

Mette Winther-John har hidtil været ejendomsmægler hos La Cour & Lykke, mens Mike Bryde skifter fra projektudvikleren Tetris, fremgår det.

"Såvel Mike som Mette skal bistå med at fortsætte arbejdet med optimering af de ca. 60 ejendomme, Keystone i dag forvalter for sine kunder," skriver selskabet, der har Morten Schultz som adm. direktør og største ejer.

Sadolin & Albæk løfter bundlinjen 15 pct. og spår status quo

Sky milliardær frasælger ejendomme for over en halv mia. kr.

Sadolin & Albæk-partneres kapitalforvalter runder 4,2 mia.

Mere fra EjendomsWatch

Redder Roof Management: "Vi glæder os til at få skibet på ret køl"

Roof Management kan ånde lettet op, efter at branchekollegaerne fra Nectar Invest overtager ejerskabet fra bl.a. direktør Camilla Dalum og Gefion-direktør Thomas Færch. ”Man havde mistet blikket for det basale,” lyder det fra Nectar-ejer i et interview med EjendomsWatch. Ifølge Roof-direktør har flere købere været på banen. (Opdateret)

Innovater vinder udbud af 100 boliger i Kalundborg

På toppen af bakken ved Kalundborg skal der bygges boliger på 9500 kvm grund. Køb er betinget af lokalplan, som ventes på plads inden for et år. Planen er at finde en køber til projektet. Udviklingschef er optimist.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier