EjendomsWatch

MT Højgaard-direktør smutter efter få måneder

Claus Skytte skifter tilbage til Bonava, hvor han ellers stoppede 1. februar.

Foto: PR

Det blev en kort karriere som projektudviklingsdirektør i MT Højgaard for 50-årige Claus Skytte.

1. juli skifter han nemlig tilbage til boligudvikleren Bonava, som han ellers forlod med udgangen af januar.

"En gang i mellem skal man rejse ud for at finde hjem," lyder det i en pressemeddelelse fra Bonava, der dog ikke nævner noget om den korte karriere hos MT Højgaard, hvor han også har været i en tidligere periode.

Claus Skytte får i Bonava nu ansvaret for køb af jord, projektudvikling og investorsalg i københavnsområdet, fremgår det.

"Bonava Danmark er en spændende virksomhed med en årlig omsætning på ca. 1 mia. kr. og ambitioner om at vokse, og den udvikling glæder jeg mig til at bidrage til," lyder det fra Claus Skytte i meddelelsen.

MT Højgaard henter direktør hos Bonava 

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier