EjendomsWatch

Hun skal skabe ro om andelsboliger

I kølvandet af retssager mellem realkreditinstitutter og økonomisk nødstedte andelsboliger bliver det kontorchef Line Nørbæk fra Erhvervsministeriet, der skal lede den arbejdsgruppe, der skal udrede trådene i love og regler om andelsboliger. Første skridt i arbejdet er at invitere de forskellige interessenter til at komme med deres synspunkter.

Ordet ”udfordringer” er i erhvervsmæssige sammenhænge blevet en eufemisme for næsten uløselige opgaver. En sådan udfordring har Line Nørbæk, kontorchef i Erhvervsministeriet, fået ind på sit bord. Hun er således blevet formand for den arbejdsgruppe, som erhvervsminister Brian Mikkelsen nedsatte for nylig, og som skal skabe klarhed om love og regler i henseende til andelsboliger.

De fleste steder på ejendoms- og boligmarkederne er der for længst kommet ro på igen, efter finanskrisens tumult for snart ti år siden. Men netop andelsboliger er den markante undtagelse. Her kører retssagerne stadigvæk, og stridighederne synes blot at være taget til. Senest er realkreditinstitutterne begyndt at smække kassen i over for andelsboligforeningerne, med mindre medlemmerne individuelt vil garantere for lånene.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier