EjendomsWatch

Castellum-direktør siger farvel efter opkøb

Et halvt år efter at ejendomsselskabet Norrporten er blevet opslugt af Castellum vælger den tidligere Norrporten-topchef at forlade sit job i den fusionerede virksomhed.

Foto: PR

Den svenske ejendomskæmpe Castellum, der også ejer ejendomme for et milliardbeløb i Danmark, siger farvel til Jörgen Lundgren, der frem til sidste år var topchef hos ligeledes svenske Norrporten.

Siden Norrporten blev overtaget af Castellum i en handel til 20 mia. kr. sidste år, har Jörgen Lundgren fungeret som chef for Castellums region nord — en stilling, han fratræder til sommer i forbindelse med, at Castellum lægger forvaltningen i nordsvenske Sundsvall sammen med kontoret i Stockholm og ved samme lejlighed reducerer fra fem til fire regioner.

Lundgren forlader "efter eget ønske sit job for at tiltræde som adm. direktør i et investeringsselskab," som Castellum-topchef Henrik Saxborn udtrykker det i en børsmeddelelse, hvori han samtidig takker den tidligere Norrporten-chef for sin indsats med at få de to selskabet integreret til et.

Herhjemme er den tidligere Norrporten-landechef Thomas Wenzel Olesen fortsat i spidsen for den sammenlagte danske forretning.

Rekordhøje priser i København preller af på Castellum-chef 

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Klumme: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Aarhus-kollegie nedlægger over 600 værelser

En gæld på 60 millioner til staten. Lejetab for flere millioner. Nu vil man problemerne til livs, lyder det fra bestyrelsen bag Skjoldhøjkollegiet i Aarhus. Frasalg indgår i planerne.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier