EjendomsWatch

Castellum-direktør siger farvel efter opkøb

Et halvt år efter at ejendomsselskabet Norrporten er blevet opslugt af Castellum vælger den tidligere Norrporten-topchef at forlade sit job i den fusionerede virksomhed.

Foto: PR

Den svenske ejendomskæmpe Castellum, der også ejer ejendomme for et milliardbeløb i Danmark, siger farvel til Jörgen Lundgren, der frem til sidste år var topchef hos ligeledes svenske Norrporten.

Siden Norrporten blev overtaget af Castellum i en handel til 20 mia. kr. sidste år, har Jörgen Lundgren fungeret som chef for Castellums region nord — en stilling, han fratræder til sommer i forbindelse med, at Castellum lægger forvaltningen i nordsvenske Sundsvall sammen med kontoret i Stockholm og ved samme lejlighed reducerer fra fem til fire regioner.

Lundgren forlader "efter eget ønske sit job for at tiltræde som adm. direktør i et investeringsselskab," som Castellum-topchef Henrik Saxborn udtrykker det i en børsmeddelelse, hvori han samtidig takker den tidligere Norrporten-chef for sin indsats med at få de to selskabet integreret til et.

Herhjemme er den tidligere Norrporten-landechef Thomas Wenzel Olesen fortsat i spidsen for den sammenlagte danske forretning.

Rekordhøje priser i København preller af på Castellum-chef 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier