Castellum-direktør siger farvel efter opkøb

Et halvt år efter at ejendomsselskabet Norrporten er blevet opslugt af Castellum vælger den tidligere Norrporten-topchef at forlade sit job i den fusionerede virksomhed.
Foto: PR
Foto: PR

Den svenske ejendomskæmpe Castellum, der også ejer ejendomme for et milliardbeløb i Danmark, siger farvel til Jörgen Lundgren, der frem til sidste år var topchef hos ligeledes svenske Norrporten.

Siden Norrporten blev overtaget af Castellum i en handel til 20 mia. kr. sidste år, har Jörgen Lundgren fungeret som chef for Castellums region nord — en stilling, han fratræder til sommer i forbindelse med, at Castellum lægger forvaltningen i nordsvenske Sundsvall sammen med kontoret i Stockholm og ved samme lejlighed reducerer fra fem til fire regioner.

Lundgren forlader "efter eget ønske sit job for at tiltræde som adm. direktør i et investeringsselskab," som Castellum-topchef Henrik Saxborn udtrykker det i en børsmeddelelse, hvori han samtidig takker den tidligere Norrporten-chef for sin indsats med at få de to selskabet integreret til et.

Herhjemme er den tidligere Norrporten-landechef Thomas Wenzel Olesen fortsat i spidsen for den sammenlagte danske forretning.

Rekordhøje priser i København preller af på Castellum-chef 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også