EjendomsWatch

Nyt navn til kendte ejendomsadvokater

Advokatfirmaet Rønne & Lundgren tager navneforandring fra 1. maj.

De 110 medarbejdere hos et af ejendomsbranchens flittigt anvendte advokatfirmaer, Rønne & Lundgren, skal have nye visitkort.

Fra 1. maj skifter firmaet navn til Lundgrens, meddeler selskabet.

"Vi har i år 20 års jubilæum, og i den forbindelse har vi fundet det naturligt at revitalisere vores brand og at skifte navn. Vi har valgt et navn, som både virker bedre internationalt, og som samtidig i højere grad udtrykker hvem vi er," siger ledende partner Thomas Stampe i meddelelsen.

Lundgrens væsentligste forretningsområder er fast ejendom, finans og kapitalmarked, fusioner og opkøb (M&A), offentlig virksomhed og skat. Herudover rådgiver Lundgrens bl.a. indenfor konkurrenceret, ansættelsesret, persondata, erstatning og forsikring og patent- og varemærkeret.

Mere fra EjendomsWatch

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier