EjendomsWatch

Nyt navn til kendte ejendomsadvokater

Advokatfirmaet Rønne & Lundgren tager navneforandring fra 1. maj.

De 110 medarbejdere hos et af ejendomsbranchens flittigt anvendte advokatfirmaer, Rønne & Lundgren, skal have nye visitkort.

Fra 1. maj skifter firmaet navn til Lundgrens, meddeler selskabet.

"Vi har i år 20 års jubilæum, og i den forbindelse har vi fundet det naturligt at revitalisere vores brand og at skifte navn. Vi har valgt et navn, som både virker bedre internationalt, og som samtidig i højere grad udtrykker hvem vi er," siger ledende partner Thomas Stampe i meddelelsen.

Lundgrens væsentligste forretningsområder er fast ejendom, finans og kapitalmarked, fusioner og opkøb (M&A), offentlig virksomhed og skat. Herudover rådgiver Lundgrens bl.a. indenfor konkurrenceret, ansættelsesret, persondata, erstatning og forsikring og patent- og varemærkeret.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier