EjendomsWatch

Nyt navn til kendte ejendomsadvokater

Advokatfirmaet Rønne & Lundgren tager navneforandring fra 1. maj.

De 110 medarbejdere hos et af ejendomsbranchens flittigt anvendte advokatfirmaer, Rønne & Lundgren, skal have nye visitkort.

Fra 1. maj skifter firmaet navn til Lundgrens, meddeler selskabet.

"Vi har i år 20 års jubilæum, og i den forbindelse har vi fundet det naturligt at revitalisere vores brand og at skifte navn. Vi har valgt et navn, som både virker bedre internationalt, og som samtidig i højere grad udtrykker hvem vi er," siger ledende partner Thomas Stampe i meddelelsen.

Lundgrens væsentligste forretningsområder er fast ejendom, finans og kapitalmarked, fusioner og opkøb (M&A), offentlig virksomhed og skat. Herudover rådgiver Lundgrens bl.a. indenfor konkurrenceret, ansættelsesret, persondata, erstatning og forsikring og patent- og varemærkeret.

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier