EjendomsWatch

Niam henter ejendomsprofil hos Fokus Asset Management

Efter godt tre år skifter Maria Winther Fladeland arbejdsgiver og får ansvar for opkøb. Hun er utrolig professionel, siger landechef. (Opdateret)

Ansættelsen af Maria Winther Fladeland bliver den fjerde i år i Niam. | Foto: PR

Maria Winther Fladeland skifter fra Fokus Asset Management til Niam, hvor hun får titel af director i afdelingen for opkøb, oplyser selskabet.

"Jeg kender Maria fra tidligere, hvor hun har siddet på den anden side, i forbindelse med at vi har solgt ejendomme. Der var hun utrolig professionel og i øvrigt behagelig at arbejde sammen med. Det er måske der, hvor man lærer folk at kende, når man arbejder sammen med dem," siger Michael Berthelsen, landechef i Niam Danmark, til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier