EjendomsWatch

Domea henter ny regionsdirektør i Københavns Kommune

Hidtidig chef for almene boliger i Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning skifter over på den anden side af skrivebordet. En stærk profil, siger Domea-chef.

"Jeg har brugt det meste af mit arbejdsliv på at skabe og udvikle gode og velfungerende boliger og boligområder, som kan danne rammen om et godt hverdagsliv," siger Uffe Andreasen, ny regionsdirektør i Domea.dk. | Foto: PR / Domea.dk

43-årige Uffe Andreasen siger farvel som chef for almene boliger i Københavns Kommune for i stedet fra nytår at tiltræde jobbet som regionsdirektør for Østdanmark hos Domea.dk, som leverer administration og drift af 60.000 almene boliger i 73 af landets 98 kommuner.

"Det er en meget stærk profil, som Domea.dk nu får med på holdet. Han har en kæmpe faglig indsigt og politisk forståelse for mekanismerne i vores branche. Og han er vant til at arbejde tæt sammen med politikere og embedsmænd i kommuner og ministerier, som er en vigtig del af det at være regionsdirektør i Domea.dk.," siger Thomas Holluf Nielsen, adm. direktør i Domea.dk, i en pressemeddelelse.

Uffe Andreasen har som chef for almene boliger i Københavns Kommune de seneste fem år været ansvarlig for kommunens opgaver på området for almene boliger og byudvikling – bl.a. i forhold til nybyggeri, renovering, tilsyn og udsatte boligområder, fremgår det.

"Jeg sætter beboeren og boligorganisationerne højt. Jeg har brugt det meste af mit arbejdsliv på at skabe og udvikle gode og velfungerende boliger og boligområder, som kan danne rammen om et godt hverdagsliv. De værdier deler jeg med Domea.dk. Jeg ser derfor meget frem til samarbejdet med de nye kolleger i Domea.dk og ikke mindst med boligorganisationerne, beboerdemokratiet og de beboere, som er i centrum for vores arbejde," siger Uffe Andreasen i meddelelsen.

Før han kom til Københavns Kommune var han ansat i kontoret for almene boliger under Socialministeriet og det nu omdøbte Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.

Uffe Andreasen har en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet og har uddannet sig i ledelse, fremgår det.

I sommer udtalte Uffe Andreasen sig til EjendomsWatch om Københavns Kommunes tilsyn med boligforeningen Bo-Vita, hvilket fik Bo-Vita-formand Jan Hyttel til at true med juridiske skridt.

Domea-direktør: Vi har leveret 40 pct. flere besparelser end gennemsnittet

Domea-direktør har lært ikke at tage et nej for et nej

Domea ansætter regionsdirektør med baggrund som arkitekt 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier