EjendomsWatch

Projektdirektør stiger i graderne hos hotelinvestor

Hotelejeren Petter Stordalen, der netop har overtaget rejsekoncernen Spies, har udnævnt ny ejendomsdirektør. Han har en fortid i Carlsberg Byen.

Den nye ejendomsdirektør får ansvaret for hele Strawberrys ejendomsportepølje med 26 ejendomme. | Foto: Strawberry PR

Henrik Qvist Jensen bliver ny direktør for ejendommene i norske Petter Stordalens Strawberry-koncern, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Han får det overordnede ansvar for tre Strawberry-selskaber Properties, Fields og Brothers, og dermed i alt 24 hoteller, én kontorbygning og én handelsejendom over hele Norden.

Siden 2017 har han været direktør for projekter i København, herunder udviklingen af hotel Villa Copenhagen, og han har været forvalter af koncernens Comfort Hotel på Vesterbro.

"Henriks mangeårige erfaring med ledelse af omfattende projekter i Danmark gør mig sikker på, at han er den rette mand til jobbet. Jeg er utrolig glad for, at Henrik har takket ja til at blive ny direktør for ejendomsdivisionen i Strawberry, og jeg er spændt på at følge udviklingen videre," siger ejer Petter Stordalen, i meddelelsen.

Før Strawberry var Henrik Qvist Jensen projektchef i Carlsberg Byen i fem år, og før det samme bar han samme titel hos Rambøll. Han er uddannet ingeniør fra DTU.

Hotelmilliardær navngiver nyt hotel til 1,5 mia. kr.

Hotelmilliardær køber rejsekoncern sammen med kapitalfonde

Hotelmilliardær køber luksuskæde i Finland

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Lokal udviklers køb af Svendborg-ejendom optræder på dagens liste. Oversigten over de i alt to handler bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier