EjendomsWatch

Ejendomsudvikler udvider ejerkredsen

Birch Ejendomme, der har til huse i Silkeborg, udvider sin ejerkreds med fire nye ansigter, der skal udvikle forretningen. Det betyder samtidig farvel til to familier i selskabet.

René Birch er stifter og adm. direktør i Birch Ejendomme, som han stiftede i 2010. Foto: PR/Birch Ejendomme

Ejendomsudvikleren Birch Ejendomme har planer om at øge væksten i hele Danmark, og det kræver nye kræfter i selskabet.

Derfor har den midtjyske virksomhed hyret fire nye folk ind i ejerkredsen, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Der er tale om Thomas Bertelsen, Kenneth Biirsdahl og Peder Østergaard, som kommer med en fortid i Deloitte, og Thomas Bøgild-Jakobsen, der kommer fra Advokatkompagniet.

"Hvis vi skal forsætte udviklingen af virksomheden, er det afgørende, at der tilføres nye kompetencer. Virksomheden og dagligdagen er stadig den samme. Vi styrker blot vores vækstmuligheder og sikrer fremtiden med de nye partnere," siger René Birch, stifter og adm. direktør i Birch Ejendomme, i meddelelsen.

Med ændringerne betyder det samtidig, at familien Kristiansen med Jan Kristiansen i spidsen og familien Beck med Poul Konrad Beck i spidsen træder ud af ejerkredsen.

De to familier har været med i en række år, og senest Poul Konrad Beck har senest været formand i bestyrelsen siden november 2018.

Selskabet skriver i pressemeddelelsen, at det årligt bygger over 100.000 kvm udlejningsboliger - senest 170 nye boliger i udkanten af Randers.

Silkeborgprojekt solgt for over 150 millioner til projektudbyder

Jysk udvikler frasælger projekt med værdi på 175 mio. kr.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier