EjendomsWatch

Gefion Group opruster sine byggekompetencer med fire nye ansigter

Den hurtigtvoksende ejendomsudvikler henter nye kompetencer i entreprenørbranchen, hvilket afspejler, at Gefion Group har gang i en række store byggeprojekter, siger adm. direktør og medejer.

Foto: Sacha Sennov

Ejendomsudvikleren Gefion Group, der gennem flittig lånefinansiering er involveret i en række byggeprojekter rundt i København, har ansat tre nye chefer og en leder til virksomhedens byggeafdeling, oplyser firmaet.

"Fra at have med mindre konverteringsprojekter at gøre opfører Gefion Group nu større byggerier og udvikler hele byområder. Det kræver naturligvis flere erfarne medarbejdere," skriver Gefion.

Som seniorprojektudviklingschef er således ansat Morten G. Fossum med en fortid hos JM Danmark. Som projektchef er ansat Ken Nielsen, der kommer med 35 års erfaring fra entreprenørbranchen, herunder renoveringen af Hotel d'Angleterre i København. Ligeledes som projektchef er ansat Lars Ulrik Hansen, der kommer fra Carlsberg Byen og har over 30 års erfaring med renovering og nybyggeri, fremgår det.

Endelig har virksomheden ansat Jan B. Andersen, tidligere NCC, som assisterende projektleder.

”Vi har gang i en række større og meget spændende byggeprojekter, og det er dejligt at se, at vi kan tiltrække gode og erfarne medarbejdere. Mange af vores projekter har i løbet af 2019 opnået byggetilladelse, så derfor er der stor aktivitet på vores byggepladser," siger Thomas W. Færch, adm. direktør og medejer af Gefion Group, i meddelelsen.

Gefion opsummerer sine igangværende byggeprojekter til at omfatte Rødovre Port med 534 boliger og erhverv, Amager Strandvej med 280 boliger og erhverv, Engvej med 290 studieboliger og hotel samt yderligere fire kollegiebyggerier i Københavnsområdet.

Fra venstre ses: Ken Nielsen, Lars Ulrik Hansen, Morten G. Fossum og Jan B. Andersen. Foto: PR / Gefion | Foto: PR / Gefion Group
Fra venstre ses: Ken Nielsen, Lars Ulrik Hansen, Morten G. Fossum og Jan B. Andersen. Foto: PR / Gefion | Foto: PR / Gefion Group

Topchef om medstifters exit: Henrik skulle en vej – Gefion en anden

Gefion skrinlægger salg af milliardprojekt i Rødovre til global investor – for nu

Forsinket Gefion-projekt finder ny finansiering hos Artha

Storudsalg redder bundlinjen hos Gefion Group – nedgang i sigte for i år  

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier