EjendomsWatch

Savills IM får ny mand i spidsen

Ejendomsforvalteren, der også er aktiv i Danmark, har netop ansat ny topchef, der tiltræder i slutningen af året. Han skal øge den globale vækst yderligere, lyder det.

Alex Jeffrey bliver ny topchef i Savills IM. | Foto: PR.

Den internationale ejendomsforvalter Savills Investment Management (Savills IM) ansætter Alex Jeffrey som ny topchef. Han sætter sig i direktørstolen i slutningen af 2019, hvor han får base i Singapore, oplyser Savills IM i en pressemeddelelse.

"Jeg er glad for at kunne byde Alex velkommen som administrerende direktør for Savills IM. Hans erfaring bliver instrumental, når han og et stærkt lederhold skal møde vores mål for virksomheden i de kommende år. At han får base i Singapore er en klar demonstration af det potentiale, vi mener, Savills IM har for fremtidig vækst i Asia Pacific-regionen," siger Mark Ridley, adm. direktør for moderselskabet Savills, i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier