EjendomsWatch

MT Højgaard-direktør skifter til bygherrerådgiver

MT Højgaard siger farvel til en direktør, som skifter til en stilling i bygherrerådgiveren V2C. "Et værdimæssigt match, der kan bidrage til at skabe bedre byggeprojekter for vores kunder og for vores branche," siger ledelsen i V2C om skiftet.

Carsten Nyboe (th) og Tom Holm (tv), nye rådgivere hos V2C. Foto: PR.

Tom Holm skifter sin stilling som sektionsdirektør hos MT Højgaard ud med en stilling som rådgiver hos V2C. Det oplyser bygherrerådgiveren i en pressemeddelelse.

"Det har været en afgørende faktor i vores fremgang, at vi er lykkedes med at tiltrække de rigtige medarbejdere med høje faglige kompetencer i en tid, hvor der er rift om den kvalificerede arbejdskraft.Tværfagligheden er en grundsten i vores forretning, hvor vi dækker hele byggeprocessen fra de første streger til idriftsætning," oplyser ledelsen i meddelelsen.

Carsten Nyeboe, der senest har siddet som entreprisechef på Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg, starter også som rådgiver hos V2C, fremgår det.

Ifølge V2C er fællesnævneren for de to nye rådgivere "imponerende karrierer" fra henholdsvis entreprenør- og bygherrebranchen og erfaring med nogle af landets største byggerier.

"Carsten og Tom er begge visionære og er anerkendt for at udfordre vanetænkningen i branchen. Et værdimæssigt match, der kan bidrage til at skabe bedre byggeprojekter for vores kunder og for vores branche," siger ledelsen og fortsætter:

"At vi fortsat kan tiltrække kompetencer som Carsten og Tom bekræfter os i, at vi har opbygget en unik position som en attraktiv arbejdsplads med en stærk vision. Vi er ikke i tvivl om, at de begge med deres erfaring kan være med til at løfte forretningsstrategien og understøtte vores vision om at ændre måden, byggebranchen er organiseret på."

Bygherrerådgiveren er gået fra to til mere end 50 medarbejdere, siden stiftelsen i 2014.

V2C er ejet af Peer Kisbye og Lars Odd Blaaberg, fremgår det af virksomhedsregistret.

MT Højgaard-topchef: "Vi vil ikke satse hele butikken"

Udenlandske giganter giver danske entreprenørkæmper klø

Ny MT Højgaard-topchef går til kamp mod dårlige vaner: "Der er ikke noget quick fix"

MT Højgaard leverer dundrende underskud – ny kapital var "afgørende vigtigt"

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier