NREP-topchef stopper

Det nordiske ejendomsfirma NREP udpeger partner som ny adm. direktør.
Mikkel Bülow-Lehnsby fratræder som topchef for NREP. | Foto: PR
Mikkel Bülow-Lehnsby fratræder som topchef for NREP. | Foto: PR

Den nordiske kapitalforvalter NREP's adm. direktør og medstifter af firmaet, Mikkel Bülow-Lehnsby, stopper.

I stedet overtager nuværende partner i selskabet Claus Mathisen posten som adm. direktør.

Mikkel Bülow-Lehnsby træder ikke helt ud af firmaet, men fortsætter på fuld tid i NREP's executive committee (forretningsudvalg) og vil fremadrettet fortsat være en del af holdet, som fastlægger den strategiske retning, skriver NREP i en pressemeddelelse.

Om årsagen til skiftet udtaler NREP-medstifter og -partner Rasmus Nørgaard:

"Mikkel har haft en vigtig rolle i at bringe NREP til det sted, hvor vi er i dag, men væksten i vores organisation medfører et behov for en ny type ledelse. Claus Mathisen har de rigtige operationelle færdigheder og ledelsesmæssige evner til at lede NREP mod fortsat vækst og endnu bedre resultater."

Claus Mathisen kom til NREP fra en stilling som adm. direktør for opbevaringsfirmaet Pelican Self Storage. En position, han havde i knap 10 år fra år 2008 til 2017. Han har siddet som kernemedlem i NREP's strategiske ledelsesteam siden 2008 og har en baggrund fra Boston Consulting Group og J.P. Morgan, lyder det.

NREP's partnerkreds udgøres af 11 personer. De har overvejende dansk nationalitet, men der er også finnere, svenskere og nordmænd repræsenteret. Men det blev altså en dansker, som fik topposten.

Claus Mathisen, ny adm. direktør i NREP. | Foto: PR/NREP
Claus Mathisen, ny adm. direktør i NREP. | Foto: PR/NREP
 

"Vi er heldige at have en med Claus Mathisens kaliber og erfaring med på næste del af vores rejse. NREP har siden etableringen i 2005 gradvist udviklet og opbygget flere kundefokuserede ejendomsprodukter og er vokset til mere end 140 medarbejdere. NREP har nået en størrelse, som kræver en anden tankegang og ledelsesstil, hvilket Claus Mathisen kan bidrage til," udtaler Mikkel Bülow-Lehnsby i meddelelsen.

Han var med til at stifte selskabet i 2005 sammen med Rasmus Nørgaard og Rickard Dahlberg. Forinden da har han blandt andet arbejdet som analytikker hos Goldman Sachs' fra 1998-2000, hvorefter han startede sit eget finansielle analysefirma FX Line i 2000. Inden han gjorde sin entre med NREP, var han vice president for strategi og forretningsudvikling hos Egmont fra 2003-2005, viser Linkedin.

NREP's vokseværk i medarbejderstaben æder af bunden

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også