Byggeri København får ny chef

Hidtidig chef for overborgmesterens sekretariat bliver ny chef for Københavns Kommunes bygherreenhed, Byk.
Foto: Ritzau Scanpix/Stine Tidsvilde
Foto: Ritzau Scanpix/Stine Tidsvilde

Kasper Graa Wulff, der er hidtidig chef for sekretariatet hos overborgmesteren i København, bliver ny chef for Københavns Kommunnes bygherreenhed, Byggeri København (Byk), oplyser kommunen.

"Kasper er en dygtig leder, han har utrolig stor erfaring i at spotte problemer - og ikke mindst løse dem. Han har stor viden om byens udvikling, og så har han en enestående politisk forståelse, som er en kæmpe fordel i en organisation som Byk, der manøvrerer mellem mange interessenter," siger Peter Mørch, adm. direktør i kommunens økonomiforvaltning, i meddelelsen.

Det er et enigt ansættelsesudvalg blandt 35 kvalificerede ansøgere fra både det offentlige og det private erhvervsliv, der har peget på Kasper Graa Wulff, fremgår det.

Kasper Graa Wulff selv glæder sig meget til sit nye job, hvor han skal være chef for godt 90 medarbejdere, der styrer Københavns byggerier af alt fra skoleudvidelser til en ny svømmehal på Papirøen.

"København er i vækst og står overfor en kæmpe opgave med at bygge skoler, daginstitutioner og idrætsfaciliteter til de mange nye københavnere. Den opgave glæder jeg mig virkelig til at være med til at løfte," siger han i meddelelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også