EjendomsWatch

Ejendomstorvet.dk udvider bestyrelse

To nye folk træder ind i bestyrelsen for portalen for erhvervslokaler og investeringsejendomme.

Lior Koren, partner i Cushman & Wakefield Red, er ny i bestyrelsen for Ejendomstorvet.dk. Foto: PR

Lior Koren, partner i Cushman & Wakefield Red, og Nikolaj Pfeiffer, direktør for Exometric, er trådt ind i bestyrelsen for Ejendomstorvet.dk.

Det skriver portalen for erhvervslokaler og investeringsejendomme i en pressemeddelelse.

"Vi skal fortsat udvikle og forbedre Ejendomstorvet.dk, og derfor er det glædeligt, at vi styrker bestyrelsen med den viden og erfaring med forretningsudvikling, ejendomsdata og ledelse, som både Nikolaj Pfeiffer og Lior Koren har," siger Mikkel Søby, bestyrelsesformand for Ejendomstorvet.dk., i meddelelsen.

Udover de tre nævnte består bestyrelsen i Ejendomstorvet.dk af Niels Cederholm (CBRE), John Munch (EDC Erhverv Hjort), Jørgen Jørgensen (EDC Erhverv Poul Erik Bech) og Jens Juel Ulrich (Nybolig Erhverv København).

Ejendomstorvet udvider portal med kontorhoteller

Ejendomstorvet.dk: Tomgangen rasler ned for industriejendomme

Ejendomstorvet formidlede ejendomme for 14 mia. kr. i 2017

Forsiden lige nu

Baresso-ejer har planer om 30-35 nye kaffebarer i Danmark

Den fremadstormende tyske kaffekoncern Jab Holding, som ejer Baresso og Espresso House i Norden, vil inden for fem år have 85 kaffebarer i Danmark. På nuværende tidspunkt trumfer ekspansionslysten trangen til sorte tal på bundlinjen, fortæller direktøren for det danske selskab.

Comwell rammer forbi sine resultatforventninger

Den familieejede hotelkædes resultat i 2017 misser forventningerne med næsten 30 pct, hvilket selskabets adm. direktør forklarer med ekstraudgifter i Sverige og til lukning i Danmark. Kædens hidtil største hotel er undervejs, foruden en udvidelse i Aarhus.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier