EjendomsWatch

Ny direktør i spidsen for 850 kommunale ejendomme

Københavns Ejendomme og Indkøb ansætter tidligere KL-direktør og kontorchef i Finansministeriet.

Foto: PR

48-årige Mikala Kreiser er ansat som ny ejendomsdirektør i Københavns Ejendomme og Indkøb, hvor hun får ansvaret for 850 ejendomme og et indkøb for mere end 6 mia. kr. om året, oplyser Københavns Kommune.

Hun kommer fra en stilling som adm. direktør i kursusvirksomheden ITK og er desuden tidligere direktør i Høje-Taastrup Kommune og har desuden været direktør i KL og kontorchef i Arbejdsmarkedsstyrelsen og Finansministeriet.

"Jeg glæder mig rigtig meget til sammen med chefer og medarbejdere - og Københavns Kommunes forvaltninger - at fortsætte det spændende og ambitiøse arbejde med at drive og udvikle de fysiske rammer for kommunens aktiviteter. Også indkøbssamarbejdet ser jeg meget frem til. Der er allerede høstet mange gevinster på indkøbsområdet, og den indsats ser jeg frem til at være med til at fortsætte for at bidrage til det økonomiske råderum for udviklingen af velfærden for københavnerne," lyder det fra Mikala Kreiser i meddelelsen.

Hun bliver samtidig en del af koncerndirektionen i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune, fremgår det.

Ny planchef i København: Højhuse er en del af byen 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier