EjendomsWatch

Topchef og bestyrelsesformand i BRF Kredit stopper

BRF Kredits topchef Carsten Tirsbæk Madsen stopper på posten som led i en rokade. I samme ombæring stopper Anders Dam som bestyrelsesformand for realkreditselskabet

Der bliver rokeret godt rundt på taburetterne i BRF Kredit.

I en meddelelse til fondsbørsen skriver det Jyske Bank-ejede realkreditselskab, at adm. direktør Carsten Tirsbæk Madsen stopper som topchef for i stedet at blive næstformand i BRF Kredits bestyrelse. En post han overtager fra bankdirektør Per Skovhus. Carsten Tirsbæk Madsen vil samtidig beholde sin post som direktør for privatkunder i Jyske Bank.

Ny direktør bliver Lars Waalen Sandberg, der er hentet internt i BRF Kredit. Rokaden bliver gennemført 1. juli 2018.

Sammen med direktørskiftet stopper Jyske Banks ordførende direktør, Anders Dam, på posten som bestyrelsesformand i BRF Kredit. Ny bestyrelsesformand bliver bankdirektør Niels Erik Jakobsen.

Rokaden sker "med henblik på at målrette BRF Kredits funktion i Jyske Bank-koncernen som leverandør af funding til koncernens ejendomsfinansiering," hedder det i meddelelsen.

Falleret finansmand afstår butikscenter til kreditorerne

Jeudan sikrer ejendomsgevinst på 96 mio. kr. til Jyske Bank 

(Denne artikel er leveret af FinansWatch — et søstermedie til EjendomsWatch.)

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier