EjendomsWatch

Topchef og bestyrelsesformand i BRF Kredit stopper

BRF Kredits topchef Carsten Tirsbæk Madsen stopper på posten som led i en rokade. I samme ombæring stopper Anders Dam som bestyrelsesformand for realkreditselskabet

Der bliver rokeret godt rundt på taburetterne i BRF Kredit.

I en meddelelse til fondsbørsen skriver det Jyske Bank-ejede realkreditselskab, at adm. direktør Carsten Tirsbæk Madsen stopper som topchef for i stedet at blive næstformand i BRF Kredits bestyrelse. En post han overtager fra bankdirektør Per Skovhus. Carsten Tirsbæk Madsen vil samtidig beholde sin post som direktør for privatkunder i Jyske Bank.

Ny direktør bliver Lars Waalen Sandberg, der er hentet internt i BRF Kredit. Rokaden bliver gennemført 1. juli 2018.

Sammen med direktørskiftet stopper Jyske Banks ordførende direktør, Anders Dam, på posten som bestyrelsesformand i BRF Kredit. Ny bestyrelsesformand bliver bankdirektør Niels Erik Jakobsen.

Rokaden sker "med henblik på at målrette BRF Kredits funktion i Jyske Bank-koncernen som leverandør af funding til koncernens ejendomsfinansiering," hedder det i meddelelsen.

Falleret finansmand afstår butikscenter til kreditorerne

Jeudan sikrer ejendomsgevinst på 96 mio. kr. til Jyske Bank 

(Denne artikel er leveret af FinansWatch — et søstermedie til EjendomsWatch.)

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier