EjendomsWatch

MT Højgaard snupper ny direktør hos Sweco

Ny direktør for den vestdanske anlægsforretning kommer med 16 års erfaring fra rådgivningskoncernen Sweco.

Foto: PR

Hidtidig regionsdirektør i Sweco Martin Kjær er ny sektionsdirektør hos entreprenørvirksomheden MT Højgaard, meddeler MT Højggaard, der er en del af MTH Group.

"Som sektionsdirektør for anlæg og beton i Vestdanmark skal han sikre den fortsatte positive vækst og udvikling, som MT Højgaard oplever inden for byggeri og anlæg," skriver virksomheden.

Siden 2002 har Martin Kjær arbejdet i Sweco (det tidligere Grontmij og Carl Bro), hvor har han opnået en bred erfaring fra ind- og udland og blandt andet har arbejdet med broer, supersygehuse, domicil- og boligbyggeri samt været en del af ledelsesgruppen, fremgår det.

"Jeg ser MT Højgaard som en yderst spændende virksomhed, der er i stand til at løfte alle former for projekter, uanset størrelse, inden for bygge- og anlægsbranchen. Efter 16 år i rådgiverbranchen var det meget interessant for mig at komme over på den anden side af bordet hos en entreprenør," siger Martin Kjær i meddelelsen.

MTH-selskab vinder projekt til trecifret millionbeløb 

Sweco har fremgang i både salg og resultat i Danmark 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier