EjendomsWatch

Byggesocietetets sekretariatschef stopper omgående

Interesseorganisationen skal have ny person i spidsen, efter Bent Outzen er fratrådt med øjeblikkelig varsel. Det sker på trods af øget medlemstal og stigende aktivitetsniveau.

Tony Christrup, landsformand for Byggesocietetet, skal nu på jagt efter en ny sekretariatschef. | Foto: PR

Byggesocietetets sekretariatschef Bent Outzen fratræder efter gensidig aftale med landsbestyrelsen sin stilling med øjeblikkelig virkning. Det skriver interesseorganisationen inden for bygge- og ejendomsbranchen i et nyhedsbrev til sine medlemmer.

"Vi vil gerne benytte muligheden for at takke Bent Outzen for et godt samarbejde om udviklingen af Byggesocietetet, som blandt andet har budt på øget medlemstal og stigende aktivitetsniveau," lyder det i nyhedsbrevet.

Kommunikationschef Louise Møller er indtil videre konstitueret sekretariatschef, ligesom sekretariatet fortsat varetager de løbende opgaver.

EjendomsWatch har forsøgt at få en kommentar fra Tony Christrup, landsformand for Byggesocietet. Han var tirsdag kl. 10.40 ikke vendt tilbage.

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier