EjendomsWatch

Ejendomsselskab mister topchefen

Den adm. direktør i familieejede Kongeegen siger farvel og afløses af direktør med finansiel baggrund. Et helt udramatisk skifte, siger ejer til EjendomsWatch — på nippet til at kunne igangsætte et større kontorprojekt.

Jakob Venø Schougaard tiltræder primo december i Kongeegen og får ansvar for den daglige drift, økonomistyring og evaluering af ejendomsprojekter. | Foto: PR

Ejendomsselskabet Kongeegen, der gennem 10 år gradvist har udviklet sig fra at udvikle til også at drive ejendomme, skifter ud på direktørposten, da adm. direktør Torben Schultz har meddelt sin afgang.

Ny mand på posten — der får titel af driftsdirektør (COO) — bliver Jakob Venø Schougaard, som Kongeejens ejer, bestyrelsesmedlem og medlem af direktionen Ib Henrik Rønje har fundet hos fondsforvalteren Habro, der tidligere havde "& Finansgruppen" i sit navn.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier