EjendomsWatch

Colliers: 10.000 flere hotelsenge på vej til København

Ifølge ny analyse fra erhvervsmægleren vil hotelkapaciteten i hovedstaden stige med 50 pct. frem mod 2025. Mægleren efterlyser nytænkning hos eksisterende hoteller for at matche konkurrencen, og Colliers bistår selv en udenlandsk hotelkæde med et kommende dansk indtog.

Foto: PR

Hoteller skyder i disse år op i København som svampe i en efterårsvåd skovbund. Men selvom der allerede frem mod 2021 er planlagt godt 5800 flere hotelværelser i hovedstaden — svarende til en vækst på 28 pct. — er endnu mere kapacitet på vej. Og med stor interesse fra villige investorer.

Sådan lyder det fra erhvervsmægleren Colliers i en endnu ikke offentliggjort kvartalsanalyse, der tager temperaturen på det aktuelle danske ejendomsmarked.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier