EjendomsWatch

Britisk kapitalforvalter køber ombygget maskinhal i Valby

Boliger indrettet i tidligere industriejendom er solgt for et trecifret millionbeløb. Sælger forklarer over for EjendomsWatch, hvorfor man valgte at bruge de oprindelige bygninger i stedet for at rive dem ned, hvilket ellers kunne løfte fortjenesten yderligere.

En oversigt over området Valby Maskinpark (markeret med hvid), som De Forenede Ejendomsselskaber er i gang med at udvikle og sælge løbende. Dette salg omfatter 66 boliger, der ligger i Montagehallen (markeret med rød). | Foto: PR

De Forenede Ejendomsselskaber (DFE), der er ejet af den Schweiz-bosatte milliardær Jørgen Troelsfeldt, har solgt ejendommen Montagehallen i projektområdet Valby Maskinpark. Køberen af den nyrenoverede boligejendom er den London-baserede kapitalforvalter Europa Capital og dennes danske partner, Keystone Investment Management.

Der er tale om en selskabshandel, hvori ejendommens 66 boliger er placeret. Værdisætningen i selskabets seneste tilgængelige regnskab for perioden 1. juli 2015 - 30. juni 2016 var godt 64 mio. kr., men ifølge Steffen Ebdrup, bestyrelsesformand for De Forenede Ejendomsselskaber, er prisen for boligerne "et trecifret millionbeløb" – uden at han vil komme det nærmere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier