EjendomsWatch

Internationale investorer sender ejendomsmarkedet mod nye højder

Interesse fra udlandet sender det danske marked over niveauet fra før finanskrisen. Det nyder blandt andet Danica Pension godt af.

André Scharf, adm. direktør i Danica Ejendomme. | Foto: PR

Det danske ejendomsmarked er præget af internationale investoreres efterspørgsel på især store enkeltejendomme og porteføljer, skriver Børsen. Mens internationale investorer i 2016 tegnede sig for godt 45 pct. af de samlede investeringer, er den andel i første halvår steget til 67 pct., hvilket EjendomsWatch kunne berette i august på baggrund af en analyse fra erhvervsmægleren Sadolin & Albæk.

Udenlandske investorer er meget aktive købere, og det har blandt andet ført til, at Danica Ejendomme siden starten af 2016 har solgt ejendomme for ca. 4 mia. kr., har Anders Svennesen, investeringsdirektør i Danica Pension, tidligere fortalt til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier