EjendomsWatch

Pengetank vil gerne eje mere af Jeudan

Formuen skal yngle i milliardpengetanken William Demant Invest, der ejer 42 pct. af Jeudan. Topchefen spejder efter en ny virksomhed at investere i, men er også klar til at støtte op om yderligere ekspansion hos Jeudan.

Foto: Niels Hougaard

Efter solide afkast på store ejerandele i få selskaber er milliardpengetanken William Demant Invest klar til at se på nye investeringsmuligheder.

"På et tidspunkt skal vi have fundet en ny virksomhed, som vi måske ikke skal kaste os over, men sende penge efter i håbet om at skabe mere værdi," siger Niels Jacobsen, adm. direktør i William Demant Invest, i det første interview, siden han 1. april 2017 efter 25 år på posten stoppede som adm. direktør i høreapparatkoncernen William Demant.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier