EjendomsWatch

Liberal Alliance er parat til at aflive finansiel vagthund

Både Liberal Alliance og Dansk Folkeparti er fortørnet over de nye låneregler, som Det Systemiske Risikoråd har anbefalet, men som regeringen har udskudt. Liberal Alliance er åben for at skrotte rådet, skriver Insidebusiness.

Foto: /ritzau/Riordan Bollivan

Det er stadig uvist, hvad der kommer til at ske med det forslag til nye låneregler, som Det Systemiske Risikoråd anbefalede i foråret, og som skulle være trådt i kraft i denne uge. Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) har sagt, at han er åben for, at reglerne indføres langsommere, men ifølge Liberal Alliance bør de skrottes, og det samme kan ske med Det Systemiske Risikoråd. Det skriver Insidebusiness.

Til mediet fortæller partiets erhvervsordfører, Joachim B. Olsen, at han ikke mener, at låneindgrebet er nødvendigt, og at selve konceptet omkring Det Systemiske Risikoråd ikke fungerer, da det ikke efterlader tilstrækkelig plads til politisk debat om de henstillinger, som rådet kommer med til regeringen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier