EjendomsWatch

Tøjmilliardær sælger ud af sine ejendomsinvesteringer

Forsikringsselskab udvider sin københavnske kontorportefølje med strategisk opkøb, fortæller direktør til EjendomsWatch. Sælger vil af med ejendomsinvesteringer og har mere til salg for et trecifret millionbeløb.

Foto: Google Street View

Topdanmark Ejendom, der er et datterselskab af Topdanmark Livsforsikring, har købt kontorejendommen Holmbladsgade 70 på Amager, der kan føre sin historie tilbage til 1920. Dengang havde farve- og lakvirksomheden Sadolin & Holmblad fabrik på grunden. Sælger af ejendommen er Friheden Invest, som er ejet af Niels Martinsen, stifter af modekoncernen IC Companys, og hans datter, Emilie Martinsen.

Købet af den 3600 kvm store ejendom sker, fordi Topdanmark i forvejen har to større kontorejendomme i samme område på Amager, Strandlodsvej 1A og 2.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen bringes i samarbejde med Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier