EjendomsWatch

Tøjmilliardær sælger ud af sine ejendomsinvesteringer

Forsikringsselskab udvider sin københavnske kontorportefølje med strategisk opkøb, fortæller direktør til EjendomsWatch. Sælger vil af med ejendomsinvesteringer og har mere til salg for et trecifret millionbeløb.

Foto: Google Street View

Topdanmark Ejendom, der er et datterselskab af Topdanmark Livsforsikring, har købt kontorejendommen Holmbladsgade 70 på Amager, der kan føre sin historie tilbage til 1920. Dengang havde farve- og lakvirksomheden Sadolin & Holmblad fabrik på grunden. Sælger af ejendommen er Friheden Invest, som er ejet af Niels Martinsen, stifter af modekoncernen IC Companys, og hans datter, Emilie Martinsen.

Købet af den 3600 kvm store ejendom sker, fordi Topdanmark i forvejen har to større kontorejendomme i samme område på Amager, Strandlodsvej 1A og 2.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier