EjendomsWatch

Ejendomsselskab skrotter storstilet vækstplan

Børsnoterede Admiral Capital opgiver at nå femdobbelt størrelse i 2020. Nye mål, der også rummer en ejendomsportefølje med en ændret sammensætning, er undervejs, siger selskabets bestyrelsesformand til EjendomsWatch.

Foto: PR

Det børsnoterede ejendomsselskab Admiral Capital, der ejer i alt 113 bolig- og erhvervsejendomme for lige under 2 mia. kr. rundt omkring i Danmark, opgiver sit tidligere annoncerede mål om at nå en balance på 10 mia. kr. i 2020. De nuværende priser er ganske enkelt for høje og afkastene tilsvarende for lave til, at selskabet finder det fornuftigt at kaste sig ud i en større ekspansion.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier